Din HUNDKOMPIS "Hundrastaren"  -
Rex - Blandras
Rex - Blandras
Rex är snart sex år och han är vår familjemedlem som vi älskar högt och naturligtvis önskar vi det bästa för honom. Efter en misslyckad hundrastare åt Rex var vi extra försiktiga med vem nästa skulle bli.

Men när vi kontaktade Mayvi fick vi direkt en känsla av professionalism och trygghet. Mayvi visar tydligt sin otroliga kärlek och erfarenhet för hundar. Rex har tidigare varit han-aggressiv men även detta har Mayvi "fixat". Vi känner ett enormt stort förtroende för Mayvi och Rex har fått en ny bästa vän. Han springer alltid glatt fram till dörren när Mayvi kommer för hämtning. Vi kan varmt rekommendera Mayvi till alla som önskar ha en seriös, kärleksfull och pålitlig hundrastare.

Matte & husse till Rex :)
Tjejerna Cayenne & Sunday
Att anlita Mayvi som hundrastare är det bästa vi ha gjort.

Vi (husse och matte) kan vara lugna och trygga när vi överlämnar det käraste vi har, våra hundar. Cayenne och Sunday ser alltid glada ut när Mayvi kommer, vilket känns extra bra.

När vi nu har lämnat Helsingborg kommer det stora problemet, - Hur hittar vi en lika bra hundrastare här? Det finns inte, men hittar vi en som åtminstone känns hälften så bra, får vi vara tacksamma.

Rekommenderas varmt!

Helén, Per, Cayenne & Sunday"
Tjejerna Cayenne & Sunday
Semlan - Mops
Semlan - Mops

Vår mops, Semlan, var drygt åtta månader när Mayvi började gå ut och rasta henne måndag-fredag under lunchtid. Semlan har successivt satts ihop i olika grupper av andra hundar där Mayvi verkligen ordnat så att hundarna trivs med varandra och fungerar att ta en promenad ihop. Mayvi är väldigt professionell och kan mycket om hundar och deras kroppsspråk, vilket känns otroligt tryggt för oss som hundägare.
Mayvi hämtar upp en, för visso, trött Semlan men så fort hon ser Mayvi rusar hon ut genom dörren - för hon vet att det är något roligt som väntar! Semlan älskar att åka bil och hoppar mer än gärna in i Mayvis röda bil som ska ta Semlan och hennes kompisar till allt från skogar, promenader i kvarteret och stranden.
En väldigt trött men glad mops väntar på oss när vi kommer hem!
Vi kan verkligen rekommendera Mayvi till hundägare som behöver lite extra hjälp i vardagen.
Vi har provat att ha Semlan på dagis och det fungerade inte alls för henne och hennes behov, därför blev Mayvi en självklar lösning vilket har fungerat väldigt bra. Vi har varit så nöjda med Mayvi, hon har verkligen varit en extra hjälp mitt på dagen och kommit med goda tips och råd under den gångna tiden. Kan varmt rekommendera Mayvi!
Nova - Fransk bulldog
För er som funderar över vem som ska hjälpa er med era hundrastningar så har ni hittat rätt. Jag och min sambo är väldigt kräsna vad gäller vilka personer som få ha hand om vår lilla ögonsten. Vi vill känna oss trygga i att lämna vår hund till en, vid början, okänd person och känna att denna person har kunskap om hundars beteende så att allt det vi själva byggt upp bibehålls. Vi har helt enkelt höga krav och Mayvi sköter det här precis så bra som vi vill ha det. Vi känner oss aldrig nervösa för att lämna Nova i hennes händer eller oroliga över att Nova inte ska ha det bra. För det har hon alla gånger. Man kom alltid hem till en lugn och harmonisk hund.
Mayvi har rastat Nova i ungefär ett halvår och det var väldigt ledsamt när vi för tillfället inte längre behövde hennes tjänster, men behöver vi hundrastning igen finns det ingen tvekan för oss att ringa Mayvi direkt.


Nova - Fransk bulldog
Baloo - Mops
Baloo - Mops
We feel very fortunate to have found Mayvi to walk Baloo. A true professional, Mayvi came to our first meeting with all her information and explained to us thoroughly her job and asked lots of questions about Baloo. During Mayvi’s first week of walking Baloo she kept us informed as to how Baloo respond, and what kind of day he had. This we really appreciated.
We work during the day but the piece of mind we have, knowing that our dog is in such great hands with Mayvi, is priceless! She has been absolutely reliable and has gone above and beyond in caring for Baloo. Most of all, we really like Mayvi because we always come home to a HAPPY dog!
"
Rutger - Cockerspaniel
Vår 6-årige cocker Rutger har sedan flera år rastats på lunchen 3 dgr/vecka av Majvi Höije.
Han dyrkar sin Mayvi och väntar förväntansfullt på att hon ska komma. Då väntar en liten tur
i hennes röda skåpbil för att samla ihop ett par hundar för gemensam strand-, park- eller skogspromenad.
Rutger älskar att åka bil och särskilt i Mayvis där alla boxarna doftar hund.
När vi reser på semester bor Rutger hos Mayvi och det är tryggt att veta att han har det jättebra.
Vi kunde inte önskat oss en bättre "hundrastare"! Mayvi är lugn och bestämd och har mycket god hand
med hundarna.
Leif och Birgitta Bryngfors
Rutger - Cockerspaniel
Bosse - blandras
Bosse - blandras
Bosse är en härlig prick som med glädje åker hem till Mayvi Höije och din hundkompis. Han trivs bäst under täcket och där får han även boa hos Mayvi. Matte är lugn då hon vet om att Bosse är i trygga, kärleksfulla och kloka händer. Bosse är min tredje hund som jag genom åren lämnar till din hundkompis då jag åker på semester och annat.

Jag ger mina bästa rekommendationer till Mayvi Höije. Dessutom vill jag även tipsa om den fantastiska holistiska hundmaten som hon är återförsäljare för. Only the best is good enough.

Vänligen Marie Erlandsson Tordsjänta
Lipton - Labrador
Mayvi kommer varje dag för att rasta och aktivera vår labrador hane Lipton. Lipton har också varit inackorderad hos Mayvi som ”veckohund” när vi renoverade huset, då han inte kunde bo hemma.

Vi är så glada att vi hittade Mayvi. Hon får vår vardag att fungera praktiskt samtidigt som vi vet att vår Lipton blir väl omhändertagen. Ofta får han gå ut med någon annan hundkompis och det är bra träning för honom. De gör små aktiviteter, t ex balans eller kontakt. Och ibland åker de och badar! Det bästa betyget är ju att Lipton blir JÄTTEGLAD när Mayvi kommer.

Vi rekommenderar Mayvi å det allra varmaste.

Ann och Jakob
Lipton - Labrador
Tilda - Flatcoatet retriver
Tilda - Flatcoatet retriver
Tilda, trivs jättebra hos Majvi och vi - matte och husse - känner oss trygga när Majvi sms-ar att Tilda leker och trivs, äter med god aptit och somnar gott på kvällen.

Tilda, agneta och arne
Skorpan & matte Marie
Skorpan kom till mitt hem genom Djurskyddet Malmö och hon var minst sagt rädd för sin egen skugga. Jag har tidigare haft älskade Mossan inackorderad ett flertal tillfällen hos Mayvi och jag hade redan bestämt mig för att Mayvi skulle ta hand om och trygga Skorpan vid behov. Det var en självklarhet. Jag kan med lugn och ro i själen åka iväg på semester och galej för jag vet att Skorpan får den bästa inackorderingen och när hon låg i soffan när jag kom sist är det bästa betyget för jag vet att hon är reserverad av sig. Skorpan slukar fodret som Mayvi säljer och Skorpans päls skiner, klådan har minskat och jag kommer inte att byta foder. Att Mayvi skickar fina sms betyder mycket.

Mina bästa rekommendationer går till Din hundkompis.

Marie Erlandsson Tordsjänta
Skorpan & matte Marie
Sam - Flatcoated Retriver
Sam - Flatcoated Retriver
Vi har en flat coated retriever som heter Sam. Han är en oerhört snäll och trivsam kompis och en verklig medlem i familjen. Eftersom vi båda arbetar hela dagarna för det mesta, känns det jättebra att veta att Sam har gott sällskap och stimulans på dagarna med Mayvi och Tengel!
Vi är mycket nöjda med Mayvi, som förutom god kunskap om hundar både är pålitlig och flexibel. Vi kan varmt rekommendera Din Hundkompis till andra!

Ann och Carl-Magnus samt Sam the Dog (som nu har ytterligare två kompisar på sin lista!)
Dara & Figo Tax/Terrier
Vi har två hundar, tiken Dara som är en blandning av tax och borderterrier och hanen Figo som är en blandning av tax och jack russell. De har varit hos Mayvi och Tengel både tillsammans och var för sig, såväl i några timmar somi en hel vecka då vi var bortresta. Oavsett hur länge hundarna varit hos Mayvi så har det alltid funkat väldigtbra. Som för de flesta är det viktigt även för oss att kunna känna sig trygg när man lämnar sina hundar med någon annan. Och när hundarna varit hos Mayvi så har vi verkligen inte behövt vara oroliga. Hon vet vad hon gör och vi gillar hennes lugna stil, nåt som vi själva försöker uppnå...
Vi kommer utan tvekan att vända oss till Mayvi även i fortsättningen. Trots att det är svårt att lämna sina hundar hos någon annan så är det trevligare då man märker att hundarna verkligen trivs och har det bra.
Med andra ord kan vi varmt rekommendera Mayvi och Tengel till alla hundvänner!

Tytti & Tommy
Dara & Figo Tax/Terrier
Sigge Münsterländer
Sigge Münsterländer
När vi skulle välja någon som hjälpte oss med vår 6 månaders jakthund Sigge så var vi mycket kräsna. Vi märkte snart att det fanns många yngre tjejer som tyckte hundar var "gulliga" och gärna gick ut med hundar men det var inget alternativ för oss. Vi har höga krav på vår hunds uppfostran och ville ha någon som åtminstone inte rev ner det vi byggt upp. Efter att nu i en månad använt oss av Mayvi´s tjänster kan vi ge henne våra varmaste rekommendationer då hon med råge har överträffat våra högt ställda krav och tagit vår hunds uppfostran till nya höjder. Det finns billigare hundvakter men som alltid här i livet, man får vad man betalar för och när det gäller vår hund är endast det bästa gott nog.

Vi kan ge Mayvi de bästa rekommendationer om du vill ha någon som verkligen kan hundar och vill att din hund skall få arbeta med både kropp och huvud

Med varma hälsningar Sarah o Magnus Friberg
Cindi
Vi har en 3-årig belgisk vallhund ( groenendael) som vi med jämna och ojämna mellanrum lämnar till Mayvi, över en dag men också flera dygn. Vi lämnar henne med glädje eftersom vi känner oss trygga och vet att hon har det bra hos henne.
Vår Cindi har epilepsi, så vi måste ha stort förtroende för den person som ska ta hand om henne.
Vi har även i fortsättningen tänkt anlita hennes tjänster.
Maggan och Janne.
Cindi
Molle Labrador
Molle Labrador
Vi har en gul labradorhane som heter Molle som är 2 1/2 år och är en mycket pigg och nyfiken labbe. När Molle var liten valp arbetade jag kvällstid för att kunna vara hemma hos honom på dagtid medan sonen Hugo var hemma hos honom på kvällstid. Men 13-åriga pojkar är inte alltid dom mest pålitliga när mamma inte är hemma..så då bytte jag till en dagtidstjänst. Det tyckte inte Molle var roligt! Han satt mest och ylade och saknade matte. Då kom Mayvi som en räddning in i vårt liv! Sedan i höstas har hon kommit i ur och skur (bokstavligen!) och aktiverat Molle, som genom ett trollslag nu går fantastiskt fint i koppel och som har blivit mer lugn och balanserad under Mayvis vingar! Vi är jätteglada och nöjda med Mayvi. Ingenting kunde vara bättre! Allt fungerar och det råder stor flexibilitet från Mayvis sida. Vi är otroligt glada att vi hittade Mayvi därute i cyberworld och inte minst Molle, vars liv har berikats enormt mycket. Tack mayvi för att du finns för vår hund!

Hälsningar Maria, Hugo och Molle
Hannibal Blandras
Vi är mycket nöjda med att ha Mayvi som hundrastare eftersom vi känner oss trygga med att hon gör ett bra jobb. Hon är ytterst professionell med vår tvååriga blandras Hannibal och man märker att hon bryr sig om honom och hans välbefinnande. Vi ser dessutom att Hannibal är nöjd och harmonisk med henne. Man kan numera jobba heltid utan att plågas av ett dåligt samvete! Hon är flexibel i ombokningen av rastningstider, vilket betyder mycket då vi har jobb där schemat kan ändras med kort varsel. Mayvi visar gentemot Hannibal tålamod, engagemang, och stor omsorg. Det är därutöver mycket intressant att följa Hannibals utveckling i den obligatoriska kontaktboken.
Om du söker en hundrastare med stort hjärta och genuint intresse, så kan Hannibal varmt rekommendera Mayvi.

Hälsningar Annika, David och Hannibal
Hannibal Blandras
Beso Chihuahua
Beso Chihuahua
Jag heter Beso o är en 3 ½ år gammal Chihuahua.
Ibland när min matte jobbar långa dagar kommer Mayvi hem o går ut med mig.
Det tycker jag är ett härligt avbrott på dagen.
Eftersom min matte säger att jag är en liten hund, tycker hon att det är jättebra att Mayvi förstår hundars beteende så bra, så att hon förstår att jag ibland kan bli lite rädd för de största hundarna o anpassar rastningen efter hur jag reagerar så att jag känner mig trygg.

Ibland har Mayvi med sig en annan hundkompis som hon vet att jag fungerar bra ihop med, och då kan vi leka lite, det tycker jag är väldigt kul, speciellt tjejhundar tycker jag mycket om. ;-)

Matte säger att jag har en kronisk sjukdom och att Mayvi är väldigt bra på att känna av min dagsform, det tycker min matte känns väldigt tryggt.
Ibland är jag pigg och då går vi en lång runda, men ibland är jag lite trött, då ser Mayvi det och vi tar bara en liten tur, sedan kelar och klappar Mayvi mig hemma en stund och det tycker jag är väldigt mysigt.

Min matte säger att vi är lyckligt lottade för att vi har Mayvi som hundrastare och att vi varmt kan rekommendera henne till andra hundägare.
Mossan Labrador & Kompis
Vi är stolta djurägare till vår 11-åriga labradortik Mossan. Genom åren har vi pendlat mellan hopp och förtvivlan då Mossan har genomgått operationer och andra tillbud efter varandra. Att åka på semester har varit mer än bekymmersamt då jag har haft svårt att koppla av och njuta av vistelsen. Idag åker jag med lugn i mitt sinne eftersom Mayvi och Tengel mer än väl tar god hand om vår fyrbenta vän. Mayvi åker till veterinären och sköter om vår prinsessa till fullo. Jag har redan bokat in en ny vistelse hos Din hundkompis.

Bästa hälsningar Mossan och Marie Erlandsson Sjögren
Mossan Labrador & Kompis
Disco Lapsk vallhund
Disco Lapsk vallhund
Jag har Disco, en lapsk vallhund, och jag måste bara berätta, hur tacksam jag är för att det finns en hundrastare som Mayvi. Det är gjort min vardag så mycket lättare. Det är så skönt att åka till jobbet och veta att én som Mayvi, tar hand om honom.
Det är viktigt för mig, att den, som tar hand om Disco, när jag är på jobb, har båda teoretisk och praktisk erfarenhet med hundar, att personen är ansvarsfull, professionell och har en mjuk ideologi. Mayvi har det hela och mer till! Disco älskar henne bara!

Jag använder Mayvis rastnings tjänster ett par gånger i veckan och aktivering då och då. Jag har även haft Disco inackorderat och det var inte sista gången.

Sen tycker jag, det är så mysigt, att det efter varje rastning/aktivering ligger en lapp, som beskriver, vad de har hittat på. Jag kan ju bara se på Disco, att han är glad och tillfreds…


Camilla Dalsö
Chilli - Welsh Springer Spaniel
För ca 5 ½ år sedan bestämde vi oss för att skaffa en liten hund och fastnade för en Welsh Springer Spaniel. Vår lilla vovve, som fick namnet Chilli, hämtade vi i Bohuslän på Juldagen 2005. Detta lilla busfrö var absolut det allra sötaste vi någonsin hade sett och trots alla söndertuggade skor och annat så blev han allas vår lilla älskling. Vid denna tidpunkt arbetade vi i närheten av hemorten och barnen gick i skolan här i Helsingborg, så alla kunde vi hjälpas åt att se till att Chilli inte behövde tillbringa för mycket tid ensam. Som för så många andra ändrades förutsättningarna något och vi upptäckte plötsligt att barnen blev stora och en försvann hemifrån. Detta innebar att Chilli behövde någon som kunde se till att han fick lite sällskap och en kisserunda under dagen. Efter många mail och telefonsamtal fick vi kontakt med Mayvi under sommaren 2009 som hade sett vår annons i tidningen. Vilken lättnad och framför allt glädje när vi och Chilli upptäcker att Mayvi var precis det vi letade efter. En som har ett genuint intresse av hundars allra bästa, en som vår lille älskling tycker om och inte helt oviktigt någon vi kände att vi kunde lita på. Det är ju ändå så att man ska släppa in en i ens hem som man inte känner sen tidigare och dessutom ta hand om ens lilla kelgris. Under hela hösten och vintern har Mayvi fungerat som vår trygghet och vi har hela tiden vetat att Chilli har haft det bra när vi inte varit hemma och kunnat rasta honom. När vi för några veckor sedan upptäckte att Chilli inte mådde riktigt bra var det skönt att Mayvi hade lite koll på honom en stund under dagen och när han till vår stora sorg blev så sjuk att vi inte kunde hjälpa honom längre fanns Mayvi där för både honom och oss dom sista dagarna. Nu finns vår lille vovve i vovvehimlen där han säkert jagar söta flickor, äter bananskal och viftar glatt på svansen. Vi är tacksamma för att vi hittade dig Mayvi och rekommendera dig varmt till andra som behöver hjälp med sina älsklingar. Lycka till i framtiden önskar Fam. Leijon

Chilli - Welsh Springer Spaniel
Site Builder drivs av  Vistaprint